Dvodelne in bikini kopalke 2022

Še nekaj mesecev in prišlo bo dolgo pričakovano poletje. Zadnji čas je, da pred poletjem zgubim nekaj odvečnih kilogramov, da si uredim redno tedensko vadbo v fitnesu in poskrbim za popolno postavo. Vsekakor si moram za poletje kupiti nekaj novih modelov kopalk. V moji garderobi nikakor ne smejo manjkati dvodelne bikini kopalke. Letos si bom kupila tudi bele enodelne kopalke, ki se bodo lepo podale na mojo zagorelo polt. Mislim, da bom s takšnimi kopalkami na naši plaži v Baški zelo opazna. Moram priznati, da mi je všeč, če opazim, da me mišičasti mladi fantje opazujejo in pogledujejo ko hodim po plaži v sexy kopalkah.

bikini-kopalkeIzbira kopalk v slovenskih spletnih trgovinah je zelo velika. V kolikor poznaš številko, ki jo potrebuješ, potem nakup kopalk ni noben problem. Sicer pa v kolikor kupiš premajhne ali prevelike kopalke, lahko le-te vedno pošlješ nazaj in zamenjaš za ustrezno številko. V spletni trgovini z ženskimi oblačili Beloved.si ponujajo res zelo pestro paleto oblačil in obutve. Imajo tudi res zelo veliko izbiro kopalk.

Izbirate lahko med enodelnimi in dvodelnimi kopalkami, brazilkami (kopalke, ki so nekakšen miks med tangicami in boksaricami in zakrivajo nekoliko več kože kot tangice a so v moških očeh kljub temu zelo sexy), kopalkami z visokim pasom in bikinkami. V kolikor vas zanimajo enodelne kopalke, kliknite na povezavo.

Cenovni razpon ženskih kopalk v trgovini Beloved.si je od 25 do 45 €. Imajo veliko različnih krojev od klasičnih do sexy modelov, ki več odkrivajo kot razkrivajo. Ženske kopalke so lahko enobarvne ali pa pisane. Med najbolj popularnimi so črne in rdeče kopalke, kopalke v roza odtenkih in takšne s tigrastimi vzorci. Trgovina ponuja brezplačno dostavo kopalk v primeru nakupa nad 40 €. Kopalke so dostavljene v roku 1 ali 2 dni. Spletna trgovina Beloved.si pa ponuja garancijo na zadovoljstvo kar med drugim pomeni tudi možnost brezplačnega vračila v roku 14 dni.