Reka Soča vabi na rafting

soca-raftingPrihaja poletna sezona in z njo vodni športni – letos izberite rafting z agencijo Maya team! Najhladnejši zimski dnevi so za nami in vsi že razmišljamo o prihajajočih športnih in adrenalinskih izzivih, ki jih poletna vročina ter čas dopustov naredita še bolj vabljive. Radi hodite v hribe, ste morda v ta namen že kdaj obiskali Posočje, ampak si ob tem želite doživeti še nekaj novega? Morda komaj čakate, da se boste lahko preskusili v kakšnem novem poletnem športu? Potem je rafting na Soči idealna priložnost, da doživite pravo osvežilno avanturo. V agenciji Maya team je na voljo bogata izbira športnih doživetji v Dolini Soče; rafting, kajak in canyoning, med katerimi je največ zanimanja ravno za rafting na smargadni reki Soči.

Rafting na Soči ni samo običajna plovba ob opazovanju (sicer čudovite posoške) pokrajine, kot ste jo vajeni na mirnih, plitvih rekah, rafting na Soči je veliko več. Je doživetje na eni najlepših evropskih rek, s čudovitim pogledom na osupljive vrhove Julijskih Alp. Rafting po živahnih brzicah reke Soče bo pospešil vaš srčni utrip, morda boste deležni tudi malo osvežitve z znamenito hladno temperaturo Soče, predvsem pa bo poskrbel, da vam izlet v Dolino Soče ostane v lepem spominu. Rafitng je dogodivščina, za katero ne potrebujete posebne opreme, saj vam vse priskrbimo mi. Potrebujete le kopalke, nekaj plavalnih spretnosti, dobro voljo, en ščepec poslušnosti (navodila vodičev je le treba resno jemati) in pripravljeni ste za nepozabno vodno doživetje. Vemo, da so avanture v družbi prijateljev še bolj nepozabne, zato na rafting povabite še njih – rafting čoln, po domače kar ˝raft,˝ namreč sprejme od štiri do osem oseb. Je vaš krog prijateljev še večji? Super, potem bo rafting avantura po reki Soči še bolj nepozabna, saj se boste lahko med seboj pomerili, katera ekipa bo bolje veslala in bo bolj uigrano plula po soških brzicah.

V primeru, da načrtujete izlet z družino in se sprašujete ali je rafting na Soči primeren tudi za otroke, vas z veseljem povabimo na plovbo po mirnejšem odseku Soče, ki je z manj brzicami primeren tudi za družinski rafting.

Smo vas navdušili za novo rafting adrenalinsko doživetje? Potem hitro začnite z načrtovanjem počitnic ob smargadni lepotici Soči, spakirajte kopalke, prinesite dobro voljo, za vse ostalo bo poskrbela ekipa Maya team. Videli boste – rafting na Soči je popolna izbira za poletno popestritev.

DOBRODOŠLI kadarkoli med 15. marcem in 15. oktobrom.