Pričarajte si zavidljive trepalnice

Si želite daljših, lepših in gostejših trepalnic, ki bodo poudarile vaše oči? Za zapeljiv pogled vam ni potrebno poseči po umetnih, zanj lahko poskrbite naravno in v udobju svojega doma. Predstavljamo nekaj korakov, kako si naravno pričarati zavidljive trepalnice, ki ne bodo ostale neopažene.

Odstranjevanje ličil
Prvi in najpomembnejši korak je brez dvoma redno odstranjevanje ličil in kakovostna večerna nega kože in trepalnic. Poskrbite, da si vsak večer odstranite ličila, saj boste le tako svojim trepalnicam omogočili, da zadihajo in se čez noč regenerirajo. Ličila, predvsem maskare, jim škodujejo, saj jih izsušijo, povzročijo njihovo izpadanje in lomljenje. Po odstranitvi ličil priporočamo serum za rast trepalnic Lux-Factor, ki bo vašim trepalnicam nudil kakovostno nego, jih nahranil in poskrbel za njihovo pospešeno rast.

Olivno olje
Tako je, odlično sestavino za nego vaših trepalnic najdete kar v domači kuhinji. Olivno olje ima številne pozitivne učinke, je odličen partner pri kuhi in koristen za zdravje. Po zaslugi svoje vsebnosti vitaminov in hranilnih snovi pa je odlično tudi za trepalnice. Kako ga uporabljati? Eden izmed načinov uporabe olivnega olja na trepalnicah je, da ga nekaj kapljic kanemo na bombažno blazinico, to pa nato za nekaj minut pridržimo na zaprtem očesu. Trepalnice nato speremo s toplo vodo, da odstranimo olje. Olivno olje bo pomagalo trepalnice okrepiti, hkrati pa jih bo naredilo bolj sijoče in vidno bolj zdrave.

Zeleni čaj
Zeleni čaj ni le odlično nadomestilo za kavo, njegovo uživanje ima tudi številne zdravilne učinke. Med drugim na primer znižuje krvni pritisk in krepi imunski sistem. Pomaga pa tudi pri negi krhkih in lomljivih trepalnic. Redno mazanje trepalnic s koščkom bombažne blazinice, namočene v zeleni čaj, namreč na naraven način stimulira njihovo rast. Za še boljši in bolj optimalen učinek priporočamo serum za rast trepalnic Lux-Factor, saj bodo z njim vaše trepalnice postale močnejše, gostejše in daljše.

Prehrana
Pomembno vlogo, kot pri mnogih drugih stvareh, igra tudi pravilna prehrana. Za svoje zdravje lahko veliko naredimo od znotraj. K rasti in razvoju trepalnic pripomorejo živila, polna z vitamini, kot so agrumi, avokado, zelena zelenjava z mesnatimi listi, kot tudi hrana, bogata z beljakovinami, na primer jajca, ribe, fižol in navadni jogurt. Da bo nega trepalnic celovita, zraven uporabljajte serum za rast trepalnic Lux-Factor, ki jih bo negoval in ščitil še od zunaj.